ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρωτάθλημα περνάει μέσα από νίκες επί των επόμενων!

Αχρείαστο να αναφερθούμε στην ετεροβαρή μεταχείριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έναντι των υπολοίπων για το πρόγραμμα της που είναι άνευφ προηγουμένου. Παρ’ όλα αυτά όπως είπε και ο Μπεργκ ψες, θα είμαστε έτοιμοι και θα παίξουμε!

Ο Μπεργκ γνωρίζει ότι ενώ μπαίνει σε ένα θεωρητικά ευκολότερο πρόγραμμα, εντούτοις πρόκειται και για το πιο πονηρό απ’ όλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε για τη νίκη τόσο με την ΑΕΛ όσο και με Απόλλων ψες, όμως γνωρίζοντας πως τα ντέρμπι είναι τριπλής παραλλαγής, τότε κάλλιστα οι ισοπαλίες είναι ευπρόσδεκτες με τη διαφορά από την κορυφή να είναι μόλις τρεις βαθμοί!

Το πρωτάθλημα περνάει μέσα από καθαρές νίκες κόντρα στους επόμενους αντιπάλους. Οποιαδήποτε απώλεια κοστίζει και αν στον πρώτο γύρο υπήρχε περιθώριο, τώρα δεν υπάρχει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αρχής γενομένης από το Σάββατο θα έχει αλλαγές πολλές, τόσο λόγω καρτών όσο και λόγω κούρασης. Ο Μπεργκ θα παρατάξει μία ομάδα αποτελεσματική και υποψιασμένη πλέον σε σχέση με τον πρώτο γύρο με στόχο τα μεγάλα σκορ που δεν θα δίνουν ελπίδα στον αντίπαλο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές του.

Αρχειο