ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το θετικό αλλά και μελανό στοιχείο

Νέα διακοπή στο πρωτάθλημα. Το νέο κενό που δημιουργείται, δίνει τροφή για διάφορες αναλύσεις, στατιστικά, συγκρίσεις με προηγούμενες σεζόν. Αυτό που ως omonoia24 κρατούμε από την παρουσία της Ομόνοιας στα πρώτα πέντε ματς, ανάμεσα σε άλλα, είναι τα γκολ υπέρ και κατά.

Η Ομόνοια, λοιπόν, πέτυχε τα διπλάσια γκολ απ’ αυτά που δέχθηκε, 8-4. Την ίδια ώρα, η διαπίστωση είναι πως, σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της, δείγμα ότι έχει τον τρόπο έστω κι ένα γκολ να το πετυχαίνει. Πέτυχε δύο απέναντι σε Δόξα, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ και από ένα με Απόλλωνα και Πάφο. Έδειξε να έχει κινητικότητα, καλές εναλλαγές της μπάλας και να είναι σε θέση να διασπάσει «κλειστές» άμυνες. Αυτό είναι το θετικό της έως τώρα παρουσίας της.

Από την άλλη όμως, στα δύο παιχνίδια που δέχθηκε γκολ, με ΑΕΚ και Πάφο, είχε και απώλεια βαθμών. Με την ΑΕΚ όλοι θυμόμαστε πως χάθηκε το τρίποντο, από σοβαρά λάθη της διαιτησίας. Στην Πάφο όμως, αν και προηγήθηκε, δέχθηκε δύο γκολ πολύ εύκολα και χάθηκαν οι βαθμοί. Το στοιχείο αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει, ώστε να αποφευχθεί στη συνέχεια. Αν είναι αδυναμία ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος.

Αρχειο