ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Το τμήμα πετόσφαιρας πρέπει να στηριχθεί και να συνεχίσει να κυριαρχεί

Στάσιμα παραμένουν τα πράγματα στο τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού ο προγραμματισμός δεν μπορεί ακόμη να ξεκινήσει. Όπως μαθαίνουμε ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση από την διοίκηση του Σωματείου μας για τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν με αποτέλεσμα όλα να κινούνται στην αβεβαιότητα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να βρει τους τρόπους έτσι ώστε το τμήμα που κράτησε το Σωματείο μας όρθιο σε δύσκολες εποχές να στηριχθεί και να συνεχίσει να κυριαρχεί. Για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται οργάνωση και σωστός προγραμματισμός, τα οποία επιβάλλονται να μπουν άμεσα σε μια τάξη. Tόσο το προπονητικό επιτελείο όσο και οι πετοσφαιριστές πρέπει να ενημερωθούν για το μέλλει γενέσθαι τη νέα σεζόν, και να γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Παράλλης ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζαν και μεγαλούργησαν το πετοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, έτσι ώστε να μπορέσουν να βρουν την δύναμη να συνεχίσουν. Η ιστορία προστάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πρωταγωνιστεί και να κυριαρχεί στην πετόσφαιρα, και αυτό οφείλουμε να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Αρχειο