ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τρεις νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία έφεραν οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας στα πέντε ματς που έδωσαν αυτό το Σάββατο.

Την ήττα γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 με 1-3 από τη Νέα Σαλαμίνα για την 14η αγωνιστική. Το γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Άγγελος Ζευκής. Οι «πράσινοι» έμειναν στους 21 βαθμούς με απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Με εκτός έδρας νίκη μπήκε στη β’ φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Το «τριφύλλι» κέρδισε με 4-0 την ΑΕΚ με δύο γκολ του Ανδρέα Σάββα και από ένα του Δημήτρη Σπυριδάκη και του Κωνσταντίνου Βενιζέλου. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα μας έκανε σεφτέ στη δεύτερη φάση.

Στην ισοπαλία 0-0 έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 απέναντι στην ΑΕΚ για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, όμως καμία δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Αλέξανδρου Ανδρέου. Με τη νίκη της αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στη δεύτερη φάση.

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ με 5-0 χάρη στα γκολ των Γιαννακού, Οζλέρ, Αταλιώτη, Πέπη και Αγγελή. Με τη νίκη της αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς της στη δεύτερη φάση και βλέπει τη συνέχεια με μεγάλη αισιοδοξία.

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – NΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-3

U17:ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4

U16: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 2-0

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ 5-0

Αρχειο