ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tώρα έχουμε ντέρμπι …. Από Δευτέρας τα σπουδαία για προσθήκη/κες!

Μπορεί η προσοχή αρκετών φίλων της ομάδας μας να είναι στραμμένη στο θέμα ενίσχυσης ενόψει της λήξης της μεταγραφικής περιόδου σε λίγες ημέρες, όμως η ομάδα προγραμματισμού δεν θέλει να προβεί σε ανακοινώσεις πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην Ανόρθωση.

Τόσο ο Νεόφυτος Λάρκου όσο και οι συνεργάτες του “τρέχουν” αρκετά ζητήματα όμως δεν πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα το οτιδήποτε πριν  τελειώσει το παιχνίδι με την “Κυρία” στο Γ.Σ.Π.

Η προσοχή και η σκέψη των ποδοσφαιριστών μας επιβάλλεται να μείνει στραμμένη στην Ανόρθωση και οποιαδήποτε ανακοίνωση γίνει τώρα μπορεί να αποπροσανατολίσει.

Η περίπτωση απόκτησης του Ρουμάνου τερματοφύλακα Παντιλίμον βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και όπως μαθαίνουμε έχουν απομείνει κάποια διαδικαστικά για να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ εξετάζονται και κάποιες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών για τις οποίες όμως δεν μπορεί να λεχθεί κάτι συγκεκριμένο καθώς θα γίνει κίνηση από την ομάδα μας, μόνο εάν προκύψει κάτι πολύ καλό!

Αρχειο