Home » ΡΟΗ » V e n c e r e m o s !
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

V e n c e r e m o s !

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Σήμερα η ιστορία μας προστάζει να μπούμε στη μάχη σαν μαινόμενα λιοντάρια κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο μας. Είναι και το υπερπολύτιμο τρίποντο επιτακτική ανάγκη, αλλά ακόμη και αυτό να μην ήταν, η νίκη κόντρα σε αυτούς είναι κάτι πολύ βαθύτερο!

Είναι η τακτική, είναι οι επιλογές του προπονητή, μα κυρίως είναι το πάθος και το πείσμα! Το πάνο-σύνθημα “Σήμερα θέλουμε αίμα στις φανέλες σας”, πρέπει να γίνει πράξη, αλλιώς δεν κερδίζουμε! Μαζί σας και ο ΛΑΟΣ! 2200 στο βόρειο πέταλο 90 λεπτά θα κάνουν αισθητή παρουσία! Οι απέναντι θα γεμίσουν το γήπεδο σήμερα! Κόψτε τους τον αέρα από την αρχή και αποτελειώστε τους! Κάντε τους να κάθονται παγωμένοι στην εξέδρα μη μπορώντας να σας σταματήσουν!

Σήμερα, όπως και σε κάθε “αιώνιο” διακυβεύονται πολλά! Λοίζο, Χάμπο, Ανδρόνικε από μωρά ζήσατε “αιώνια” τόσο στο γήπεδο όσο και στην κερκίδα και ξέρετε πολύ περισσότερο από τους άλλους πως σήμερα από το πρωί η μισή Κύπρος ζει και αναπνέει για τη νίκη! Οι συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ έζησε “αιώνια” επίσης. Ξεπλύνετε την περσινή ντροπή με τις τεσσάρες και απογειώστε μας!

V E N C E R E M O S

 

Αρχειο