Home » ΡΟΗ » «Βάζουμε γκολ, πρασινίζουμε την Κύπρο»: Επόμενη δεντροφύτευση στην Κοινότητα Αρακαπά
ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Βάζουμε γκολ, πρασινίζουμε την Κύπρο»: Επόμενη δεντροφύτευση στην Κοινότητα Αρακαπά

Συνεχίζεται αύριο (29/04) η δράση «Βάζουμε γκολ, πρασινίζουμε την Κύπρο» με την επόμενη δεντροφύτευση για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοινότητα Αρακαπά.

Η δεντροφύτευση έχει προγραμματιστεί για τις 13:15, στην παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, Ισμαέλ  Ταχούρι-Σράντι και Φώτη Κίτσου. Θα προηγηθεί δεντροφύτευση στις 13:00 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αρακαπά.

Αυτή η δεντροφύτευση αφορά στους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 22104848.

Μεγάλος χορηγός η εταιρία Α/φοι Ανδρέου:

Μεγάλος χορηγός για τη σεζόν 2022-23 είναι η εταιρεία Α/φοι Ανδρέου, που εδρεύει στη Λάρνακα και εισάγει τα μηχανήματα OLEO MAC. Πρόκειται για εταιρία που έχει έντονα ανεπτυγμένη την κοινωνική προσφορά και η οποία με μεγάλη χαρά θα πορευθεί μαζί μας σε αυτήν τη σπουδαία και με πολύπλευρα οφέλη δράση. Την ευχαριστούμε δημόσια.

Ευχαριστούμε, επίσης, το Τμήμα Δασών Κύπρου που στέκεται συνοδοιπόρος στην όλη προσπάθεια.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι συμμετέχουν στη δράση «Βάζουμε γκολ, πρασινίζουμε την Κύπρο μας».

A/φοι Ανδρέου – OLEO MAC:

Τα μηχανήματα OLEO MAC προσφέρουν μια αξιόπιστη λύση στις ανάγκες των χρηστών που θέλουν ένα ποιοτικό εργαλείο για το κλάδεμα, κόψιμο ξύλων, γρασιδιού και καθάρισμα φύλλων για ερασιτεχνική – ημιεπαγγελματική και επαγγελματική χρήση. Η προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει τόσο βενζινοκίνητα όσο και ηλεκτρικά μηχανήματα όπως αλυσοπρίονα, κλαδευτικά, φυσητήρες, θαμνοκοπτικά και χλοοκοπτικές μηχανές.

Ο OLEO MAC έχει ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις προσθέτοντας πάντοτε αξία στον πελάτη του. Τον χαρακτηρίζει η ποιότητα, η αξιοπιστία, η ευκολία στην χρήση των προϊόντων του, πάντοτε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, με σεβασμό και «συνεχή» υποστήριξη προς όλους τους πελάτες και συνεργάτες του.

Υποστηρικτές:

Multimarine Services Ltd:

H Multimarine Services Ltd προσφέρει εξιδεικευμένες υπηρεσίες στους τομείς της Ναυτιλίας και Υδρογονανθράκων. Η εταιρεία λειτουργεί ναυπηγοεπισκευαστική και κατασκευαστική μονάδα με έδρα το Λιμάνι Λεμεσού. Παράλληλα ο Όμιλος Multimarineέχει αναπτύξει μια γκάμα υπηρεσιών οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εργαστήριο δοκιμών και διακριβώσεων οργάνων, εργαστήριο ελέγχου σωστικών μέσων και πυρόσβεσης, ενοικίαση κινητών γερανών και ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς άλλες παρεμφερείς υπηρεσίες.

Ξενοδοχείο SEMELI:

Το ξενοδοχείο SEMELI προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων ικανών να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όσων επισκέπτονται την Πρωτεύουσα είτε για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για ταξίδι αναψυχής. Βρίσκεται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Προσφέρει μια κομψή και πολυτελή ατμόσφαιρα, αψεγάδιαστες εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία και εξυπηρέτηση πρωταγωνιστώντας στα επαγγελματικά και πολιτισμικά δρόμενα της Πρωτεύουσας.

Όμιλος εταιρειών Premier Shukuroglou:

Ο όμιλος εταιρειών Premier Shukuroglou ιδρύθηκε το 1966 στην Λευκωσία όπου βρίσκεται η έδρα του μέχρι σήμερα. Ο όμιλος δραστηριοποιείται στους τομείς της φυτοπροστασίας, θρέψης φυτών, υγείας των ζώων, δημόσιας υγείας.

Η Premier Shukuroglou διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής στην περιοχή Λευκωσίας: Μονάδα τυποποίησης και συσκευασίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων στα Λατσιά και μονάδα παραγωγής κόμποστ και φυτοχωμάτων στο Γέρι. Διεθνές εμπόριο και εξαγωγές.

Η Premier Shukuroglou εξάγει τα δικά της προϊόντα κυρίως στις αγορές της Μέσης Ανατολής και τις Χώρες του Κόλπου. Η ευέλικτη δομή της εταιρίας της επιτρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών της. Η εταιρία προσφέρει τόσο τα δικά της προϊόντα όσο και υπηρεσία τυποποίησης και συσκευασίας προϊόντων για λογαριασμό τρίτων κατασκευαστών».

Αρχειο