ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου:«WE WILL ALWAYS LOVE THEM»

Η Ομόνοια τελικά νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα εξασφαλίζοντας έτσι είσοδο τους ομίλους του Europa League και διεκδικεί τώρα είσοδο στους ομίλους του Champions League. Η πρόκριση της Ομόνοιας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ήταν δίκαιη καθώς η Ομόνοια ήταν πιο ουσιαστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συντελεστές της μεγάλης νίκης και θέλω να του πω ότι θα τους αγαπάμε για πάντα.

Για το παιχνίδι Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας σημειώνω τα εξής:

  • H Σερβική ομάδα πήρε πάρα πολύ σοβαρά το παιχνίδι με την Ομόνοια και αυτό δεν αμφισβητείται. Πριν το παιχνίδι με την Ομόνοια, ο Στάνκοβιτς (κόουτς του Ερ. Αστέρα) πήρε τους ποδοσφαιριστές στο Vrdnik όπου ακολουθήσαν ενα μίνι-πρόγραμμα προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις καθημερινά. Επίσης, ο Σέρβος προπονητής έκανε πολλές αναφορές για την Ομόνοια δείχνοντας ότι το κύριο πράγμα που τον απασχολούσε ήταν η ομάδα μας.
  • Πριν το παιχνίδι, αναφορές για την Ομόνοια έκανε και η «μισή» Σερβία και η μια ανάλυση διαδεχόταν την άλλη. Από τις αναλύσεις που γίνοντουσαν, έβγαινε προς τα έξω ότι αν η Σερβική ομάδα δεν υποτιμήσει την Ομόνοια και παίξει στο 100% των δυνάμεων της, θα προκριθεί.
  • Εκ των υστέρων, φάνηκε ότι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα έδωσαν ότι είχαν  στον αγωνιστικό χώρο, το 150% των δυνάμεων τους, «πέθαναν» μέσα στο γήπεδο που λέμε, αλλά τελικά έχασαν.
  • Όταν ο Χένινγκ Μπερκ είδε την αντίπαλη ομάδα να παίζει με μεγάλη ένταση, κατάλαβε ότι με δεδομένες τις καιρικές συνθήκες ο αντίπαλος είχε καύσιμο για να φτάσει μέχρι το 70λεπτό. Η διαπίστωση αυτή ήταν κρίσιμη.
  • Η Ομόνοια πέτυχε το 1-0, ο ποιοτικός αντίπαλος πίεσε- και αυτό ήταν αναμενόμενο επειδή είναι μεγάλη ομάδα ο Ερ. Αστέρας- και δίκαια ισοφάρισε σε ένα καίριο σημείο. Το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και μετά το 70λεπτό οι αντίπαλοι πράγματι ξέμειναν από δυνάμεις. Πλέον, η Ομόνοια ήταν πολύ δύκολο να δεχτεί τέρμα η Ομόνοια και άνοιξε ο δρόμος για την πρόκριση.
  • Πέραν της φάσης του γκολ που πέτυχε, ο Ερυθρός Αστέρας δεν είχε άλλες καθαρές ευκαιρίες και αν ο Μποτεάκ και ο Βιτόρ δεν ήταν άτυχοι στις δύο πιο μεγάλες φάσεις στο β’ ημίχρονο, το παιχνίδι δεν θα οδηγούνταν στην παράταση…

Αναλύσεις επί αναλύσεων για τον τρόπο που παίζει η Ομόνοια και τα χαρακτηριστικά των παικτών της γινόντουσαν και πριν τους αγώνες Αραράτ-Ομόνοια και Λέγκια-Ομόνοια.  Αν θυμάστε καλά, κάποιοι έλεγαν ότι πρέπει να προσεχθεί ο Τιάγκο γιατί δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.  Άλλοι έλεγαν ότι οι παίκτες κλειδιά της Ομόνοια είναι ο Ζόρντι, ο Λέζιακς, ο Τιάγκο και ο Μποτέακ και ότι πρέπει να προσεχθούν αυτοί. Άλλοι έκαναν ειδική αναφορά στον Μποτέακ.

Οι πολλές διαφορετικές αναλυσεις για την Ομόνοια δημιουργούσαν την αίσθηση ότι η Ομόνοια αποτελεί λαβύρινθο…Αυτά που λεγόντουσαν, δεν ήταν λάθος, βέβαια.  Απλά αποτελούσαν μέρος της αλήθειας. Στον αγώνα με την Αραράτ, ο Χούμποτσαν ήταν από τους κορυφαίους.  Στο ματς με τη Λέγκια, περίμεναν οτι η ζημιά θα γίνει από τον Μποτέακ αλλά αυτή τελικά προήλθε από τους Ασάντε και Ντούρις, ενώ οι Λανγκ και Λούφτνερ ήταν απροσπέλαστοι.  Στον αγώνα με τον Ερυθρό, ο Φαμπιάνο έδειξε επίσης ότι είναι μεγάλης κλάσης τερματοφύλακας.

Ο προπονητής της ομάδας του κ. Μαρινάκη, Πέδρο Μάρτινς, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και όταν τελειώσει, θα επικεντρωθεί στον αγώνα με την Ομόνοια.

Ο Πέδρος Μάρτινς είναι ο επόμενος που θα εισέλθει στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ, πράγμα που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα. Ωστόσο, πριν μπει μέσα σε αυτόν αναμένεται ότι και αυτός θα μελετήσει και θα ετοιμαστεί κατάλληλα για να δει πως θα εξέλθει από αυτόν.

Εγώ οφείλω πάντως να αναφέρω ότι οι προηγούμενοι που μπήκαν στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ και μελετημένοι ήταν και προετοιμασμένοι ήταν, ωστόσο, δεν κατάφεραν να βγουν από αυτόν.

Το ίδιο εκτιμώ ότι θα γίνει και με τον Πέδρο Μάρτινς…

Κατερίνα Βασιλείου

ΥΓ

[1]  HAUSER and Señorita – I Will Always Love You  https://www.youtube.com/watch?v=u7FkfFjBMq8

[2]  Αληθεύει ότι οι Ταραπουλούζης και Λάρκου είναι κάπου κοντά στις θάλασσες του Πειραιά;

2CELLOS – Pirates Of The Caribbean [OFFICIAL VIDEO]  https://www.youtube.com/watch?v=Xj3gU3jACe8

 

 

 

Αρχειο