ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα να δούμε στην πράξη τις προθέσεις του κάθενος!

Για το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης ορίστηκε η τηλεδιάσκεψη των σωματείων με την ηγεσία της ΚΟΠ, εκπρόσωπους του ΠΑΣΠ και τον πρόεδρο του συνδέσμου προπονητών. Στο επίκεντρο της συζήτησης της τηλεδιάσκεψης, η οποία θα είναι η συνέχιση διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, θα βρίσκεται εκ νέου το οικονομικό σκέλος των συνεπειών από την αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού.

Η συζήτηση επικεντρώνεται, όπως και διεθνώς, στις αναδιαρθρώσεις  στους μισθούς των ποδοσφαιριστών λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, ώστε να πάρουν οικονομική ανάσα τα σωματεία, καθώς και στην ανάγκη για επέκταση των συμβολαίων τους για όσο καιρό χρειαστεί, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλη,α.

Την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση όλων των εμπλεκομένων, επικράτησε θετικό κλίμα για αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει και τέθηκε στόχος να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις για όλα τα πρόβληματα.

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες και θα αναμένουμε την ερχόμενη Πέμπτη στην πράξη ποια θα είναι η θέση της κάθε ομάδας, αλλά και των υπόλοιπων παραγόντων που αποτελούν το οικοδόμημα του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αρχειο