ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαλάρωμα… ετοιμότητας στην ώρα του

Γίνεται λόγος με το τέλος του φιλικού αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Νέα Σαλαμίνα για την μη αξιοποίηση ευκαιριών και κυρίως ότι για τρίτο φιλικό η ομάδα δεν βλέπει δίκτυα. Είναι ένα γεγονός αυτό, ωστόσο δεν ανησυχεί ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία αφού ο Ντούρις τώρα μπαίνει στην ομάδα, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο προσθήκες επιθετικογενών ποδοσφαιριστών. Ενός επιθετικούς all around, δηλαδή να είναι ικανός να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης και άλλη μια για το δεξί «φτερό», είτε είναι ο Ακιντόλα είτε άλλος.

Παράλληλα η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε ως ένα σημείο σημάδια κούρασης όσο περνούσε ο χρόνος στο χθεσινό φιλικό. Κι ατό απόλυτα φυσιολογικό από την στιγμή που γίνονται δυνατές προπονήσεις που έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Το χαλάρωμα που θα φέρει και την ετοιμότητα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια ακόμη να αρχίσει. Θα γίνεται σταδιακά. Απ’ εδώ και στο εξής, ναι η τεχνική ηγεσία που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τη δουλειά της, θα αρχίσει να ετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές ρίχνοντας ως ένα ρυθμό στις προπονήσεις.

Ακόμη, τα φιλικά είναι για τους προπονητές, που θέλουν να δουν σε ποια κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές τους αυτή την περίοδο, να κάνουν δοκιμές και να εξάγουν συμπεράσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τον προπονητή, το ρόστερ και όλα όσα πρέπει για να διακριθεί και την επόμενη σεζόν. Η υπομονή είναι… χρυσός.

Αρχειο