ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά μπάλα στις 22 Αυγούστου – Με Play Off το νέο πρωτάθλημα

Πάρθηκε οριστική απόφαση από την ΚΟΠ!Το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου ξεκινά το νέο πρωτάθλημα, με πλέι οφ.  Μετά τη λήξη της πρώτης φάσης οι δυο τελευταίες ομάδες θα διαβαθμίζονται αυτόματα στη Β’ Κατηγορία. Οι υπόλοιπες 12 θα συνεχίσουν σε δύο ομίλους.

Η σχετική ενημέρωση:

Πρωτάθλημα Cyta 2020 – 2021

Ομόφωνη εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο
Διοικητικό Συμβούλιο για τα ακόλουθα:

Έναρξη: Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2020.

Τρόπος διεξαγωγής: Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση οι αγώνες του Πρωταθλήματος είναι διπλοί και θα διεξάγονται σε δύο γύρους.

Μετά την λήξη της πρώτης φάσης οι δυο τελευταίες ομάδες στον πίνακα κατάταξής θα διαβαθμίζονται αυτόματα στη Β’ Κατηγορία. Οι υπόλοιπες δώδεκα ομάδες θα διαχωρίζονται ανάλογα με την θέση κατάταξης στον πίνακα του πρωταθλήματος σε δύο ομίλους των έξι ομάδων. Οι πρώτες έξι ομάδες θα αποτελούν τον Α΄ όμιλο και οι δεύτερες έξι ομάδες το Β’ όμιλο.

Όλες οι ομάδες ανεξάρτητα από τον όμιλο στον οποίο θα αγωνιστούν, θα διατηρούν τους βαθμούς που έχουν κερδίσει στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.

Με την ολοκλήρωση της Β’ φάσης, οι δύο τελευταίες ομάδες του Β’ ομίλου θα υποβιβαστούν στη Β΄ Κατηγορία.

Θα εκδοθεί ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου που θα ακολουθήσει.

Αρχειο