ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου:”Ξέρεις ότι θα ’μαι εκεί…”

Ως γνωστόν, ο επόμενος αντίπαλος της Ομόνοιας είναι η Άεκ Λάρνακας. Ο αντίπαλος της Ομόνοιας είναι καλή ομάδα η οποία αντιμετωπίζει μεν τα δικά της θέματα στο φετινό πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν πρέπει να παρασύρει την Ομόνοια. Η Άεκ είναι σοβαρή και έμπειρη ομάδα. Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εύκολα μπορεί να χαλάσεις ότι με κόπο έκτισες το προηγούμενο διάστημα αν δεν έχεις συγκέντρωση, δεν είσαι σοβαρός και δεν πατάς στη γη. Οι παίκτες της Ομόνοιας αλλά και οι οπαδοί της οφείλουν να είναι σοβαροί, να μην παρασυρθούν και να έχουν υπόψη τους ότι ο φετινός μαραθώνιος είναι μακρύς και η κατάληξη του δεν επηρεάζεται πολύ από το αποτέλεσμα σε ένα αγώνα και μόνο.  Επίσης, η Ομόνοια θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το σοβαρό ενδεχόμενο να έχει προβλήματα με τη διαιτησία σε ακόμη ένα αγώνα.

Απέναντι στην Άεκ η Ομόνοια θα παρατάξει τους δύο υψηλόσωμους και δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς της, οι οποίοι θα είναι μπροστά από την αράχνη που ονομάζεται Φαμπιάνο. Στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι οι δύο λατρεμένοι, ο Λέζιακς και ο φοβερός Μαυρίας.  Στο κέντρο θα ηγηθεί της προσπάθειας ο πολύπειρος Γκόμεθ ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Μποτέακ, που θυμίζει πολύ τον Τιμούρ Κετσμπάγια, αν και του δεύτερου το σουτ του ήταν όπως τη φωτοβολίδα. Αυτοί, μαζί με τον Τιάγκο και τα άλλα παιδιά, θα προσπαθήσουν να φέρουν ακόμη μια νίκη. Την όλη προσπάθεια των παικτών θα πλαισιώσει ο λαός ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί και την αιχμή του Πράσινου Βέλους.

Ομονοιάτες και ομονοιάτισσες απ’ όλη την Κύπρο αναμένεται να στηρίξουν με θέρμη τους πράσινους παίκτες στο επικείμενο παιχνίδι και να ενισχύσουν σημαντικά την όλη προσπάθεια που θα κάνουν. Ομονοιάτες και ομονοιάτισσες από την Πόλη Χρυσοχού, την Πάφο, τη Γεροσκήπου, τη Λεμεσό, τη Γερμασόγεια, το Παραλίμνι, την Α. Νάπα, το Ξυλοφάγου, την Ορμήδεια, τη Λάρνακα, τα Λειβάδια, την Αραδίππου, το Κίτι, το Μενεού θα συναντηθούν εκεί στην Αλάμπρα, και απ’ εκεί όλοι μαζί θα έρθουν στο ΓΣΠ. Εκεί, όπου θα συναντήσουν άλλους Ομονοιάτες και ομονοιάτισσες από τη Λευκωσία, το Καιμακλί, τα Λατσιά, τη Λακατάμια, το Τσέρι, το Στρόβολο, το Δάλι, το Γέρι, το Πελένδρι την Ευρύχου κ.ο.κ. Θα συναντήσουν στο γήπεδο τα παιδιά από το Φαν κλαμπ Λακατάμιας, του Συφί Λευκωσίας τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό και έχουν έρθει στην Κύπρο για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Θα συναντηθούν όλοι στο ΓΣΠ λοιπόν και θα αποτελέσουν την αιχμή, τη μυτερή άκρη του Πράσινου Βέλους.

κΑτερίνα βΑσιλείου

ΥΓ. Αφιερώνω σε όλους τους ομονοιάτες και ομονοιάτισσες το τραγούδι που έγραψε για την Ομόνοια ο οπαδός της Ομόνοιας Αντώνης Μαύρου που  διασκεύασε το γνωστό τραγούδι «Θέλω να σε ξαναδώ» και έγινε viral.  H viral διασκευή έχει τίτλο «Πληγωμένη αγαπούλα μου σήκω». Ο τίτλος του κειμένου προέκυψε από το συγκεκριμένο τραγούδι.

Αρχειο