ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΦΟΥΤΣΑΛ

Στην πρώτη θέση τα Τμήματα Φούτσαλ και Πετόσφαιρας, χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους

Εξαιρετικά εξελίσσεται η αγωνιστική περίοδος για τα Τμήματα Φούτσαλ και Πετόσφαιρας του Σωματείου μας, καθώς αμφότερα βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.
Η ομάδα φούτσαλ κέρδισε την Πέμπτη με 6-1 τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας και σε συνδυασμό με την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΕΝΠ Μέλισσα, αύξησε τη διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλο στους έξι βαθμούς, μετά και την παρέλευεση δέκα αγωνιστικών. Απομένουν άλλοι επτά αγώνες (και ένα ρεπό) μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και ακολούθως θα ξεκινήσουν οι αγώνες κατάταξης, με άλλα έξι παιχνίδια ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.
Η ομάδα πετόσφαιρας κέρδισε με επιβλητικό τρόπο το χθεσινό ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά (3-1) και πάτησε στην κορυφή για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τον χθεσινό τους αντίπαλο, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από αυτόν και δύο περισσότερους από τον τρίτο Παφιακό. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένουν άλλες έξι αγωνιστικές της κανονικής περιόδου και άλλες έξι για του αγώνες κατάταξης.
Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να καταφέρουν τα Τμήματα Φούτσαλ και Πετόσφαιρας να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, κάτι που θα συνιστά πολύ μεγάλη επιτυχία για το Σωματείο μας. Το Τμήμα Φούτσαλ έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα (2009, 2011, 2012, 2013) και τρία κύπελλα (2011, 2012, 2013), ενώ το Τμήμα Πετόσφαιρας δεν έχει ακόμη κατακτήσει πρωτάθλημα, ενώ μετρά τρεις κατακτήσεις κυπέλλου (1999, 2006, 2009) και ενός Σούπερ Καπ (2014).
Τα δύο Τμήματα χρειάζονται τη βοήθεια και στήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στους εντός έδρας αγώνες τους, οι οποίοι διεξάγονται στο στάδιο «Ελευθερία». Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι αθλητές μας να αγωνίζονται μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, καθώς αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα πόσο θετικά τους επηρεάζει στην απόδοσή τους. Επιπλέον, τα δύο Τμήματα για να είναι ισχυρά, χρειάζονται και την οικονομική βοήθεια που προκύπτει μέσα από την προσέλευση του κόσμου στους εντός έδρας αγώνες.
Βάζουμε, λοιπόν, στο πρόγραμμά μας τους αγώνες των δύο Τμημάτων και δίνουμε το παρών μας στο στάδιο «Ελευθερία», για να βοηθήσουμε τις ομάδες μας να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρχειο