ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέτσας:”Χτίζεται κάτι καλό, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα”

Ο πρώην αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Πέτσας μίλησε στην εκπομπή “12 και Γκολ” του Sports 1 και είπε αρκετά ενδιαφέροντα.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του παλαίμαχου της ομάδας μας όπως τις κατέγραψε η ιστοσελίδα www.kerkida.net:

“Ζηλεύω τους σημερινούς παίκτες γιατί ακόμα αγωνίζονται, κάθε βδομάδα στο γήπεδο μαζί με τον κόσμο”.

“Εμείς τότε παίζαμε για τη φανέλα. Πηγαίναμε δουλειά και μετά προπόνηση. Παίζαμε για το έμβλημα”.

“Η αγάπη του πράσινου λαού είναι αιώνια. Είμαι διπλά ευλογημένος που αγαπώ την Ομόνοια όσο και τον κόσμο. Αυτός ο κόσμος τα αξίζει όλα. Ελπίζουμε φέτος… Εγώ προσωπικά δεν μιλώ για πρωτάθλημα αλλά τουλάχιστο να επανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας και με ψηλά το κεφάλι να λέμε κάτι περισσότερο”.

“Χτίζεται κάτι καλό, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα. Δεν ξέρουμε, μπορεί να φέρει και το πρωτάθλημα, δεν το ξεγράφουμε. Προσπαθούν οι άνθρωποι να χτίσουν μια ομάδα που να χτυπά κάθε παιχνίδι. Το έκανε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια η Ομόνοια”.

“Εγώ είμαι γέννημα-θρέμμα του λαού. Εκεί που ήμουν πάνω στην κερκίδα και έτρωα το σάντουιτς του Γιαπανά μαζί με 4-5 συμμαθητές μου, ξαφνικά βρέθηκα μέσα στο γήπεδο… Προτιμώ αυτή την επαφή με τον αγνό κόσμο που ανέκαθεν είχα όμως αν προκύψει κάτι για εμπλοκή στα διοικητικά, σίγουρα δεν θα πω όχι. Την Ομόνοια την αγαπώ μέχρι το τέλος μου”.

“Για να είναι κάποιος στην Ομόνοια σημαίνει αξίζει και κάποτε θα προσφέρει γι’ αυτό δεν πρέπει να μηδενίζουμε. Υπάρχει ποιότητα παικτών και σε συνδυασμό με το πάθος, μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα”.

“Πάω στο γήπεδο, συνήθως είμαι στην Βόρεια κερκίδα σε μια γωνιά. Προτιμώ να είμαι μόνος μου τις περισσότερες φορές. Δεν θέλω να ακούω βρισιές, το μισώ. Μερικές φορές μπορεί να πω και εγώ κάτι ακατάλληλο γι’ αυτό προτιμώ να είμαι μόνος μου”.

“Εγώ τον πράσινο λαό τον υμνώ κάθε μέρα. Είμαι ευλογημένος που τους γνώρισα. Πρέπει να είναι περήφανοι για την ομάδα τους και να συνεχίσουν να αγαπούν με πάθος το τριφύλλι”.

Αρχειο