Home » ΡΟΗ » «Χτυπά» συμπατριώτη του Κιρμ
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χτυπά» συμπατριώτη του Κιρμ

Οι επαφές με υποψήφιους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και είναι θέμα χρόνου της ανακοίνωσης της απόκτησης του Καρλίτος να ακολουθήσουν κι άλλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομόνοια είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με Σλοβένο μέσο ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μιλόγεβιτς. Το όνομά του, τουλάχιστον για την ώρα, κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Μάλιστα, ακόμη και σήμερα ενδέχεται να υπάρξει οριστική κατάληξη και ανακοίνωση της δεύτερης μετεγγραφής.
Την ίδια ώρα, άλλος ένας μέσος ποδοσφαιριστής απασχολεί την τεχνική ηγεσία και αν τελικά δεν αποκτηθεί επιθετικός, ενδέχεται να γίνουν δυο κινήσεις για την μεσαία γραμμή. Ως γνωστόν, η άλλη κίνηση θα αφορά ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας, περίπτωση που επίσης φαίνεται να είναι προχωρημένη.
Αν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν αποκλείεται μέχρι και την Παρασκευή να ολοκληρωθούν και οι τέσσερις, άντε οι τρεις, μετεγγραφές. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει το σωματείο να τους εγγράψει (αν είναι εφικτό) στην ΚΟΠ και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου με την Αγία Νάπα.
Ο Καρλίτος, ως γνωστόν, φθάνει σήμερα στην Κύπρο και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον είναι όλα καλά, ο δεξιός οπισθοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήρι θα υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου και πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο με το τριφύλλι στο στήθος.

Αρχειο