ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υγεία, οργάνωση και ανθρώποι που σέβονται και αγαπούν…

Πολλές φορές μπορεί όλοι μας να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων και να προσπαθούμε να βρούμε τις αιτίες πίσω από κάθε γεγονός, ευχάριστο ή αρνητικό. Στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ την τελευταία δεκαετία δοκιμάστηκαν αμέτρητες πρακτικές ανάκαμψης της ομάδας που έκανε το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά από το άλλο. Όλο αυτό το αρνητικό σκηνικό,  σε συνδυασμό με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έκαναν τη ΟΜΟΝΟΙΑ να χάσει την αίγλη της και να σταματήσει να αποτελεί σημείο αναφοράς και ελκυστικό προορισμό για τους παίκτες στην Κύπρο.

Η διοίκηση Παπασταύρου δεν έμεινε απλά στο να ρίξει χρήμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ προκειμένου να πάρει καλούς παίκτες. Επένδυσε πολύ περισσότερα στο να γίνει η ομάδα ένας υγειής φορέας που όλα τα γρανάζια που τον αποτελούν να έχουν ρόλο, στόχους και έργο να επιτελέσουν. Από τον μικρότερο υπάλληλο του προπονητικού κέντρου, μέχρι και τον Αθλητικό διευθυντή όλοι έχουν κίνητρο εργασίας. Υπήρξαν σίγουρα και οι αστοχίες που φάνηκε να εντοπίστηκαν κατά την πρώτη  περίοδο και με την πάροδο του χρόνου έγιναν οι απαραίτητες σωστές αλλαγές.

Τα λόγια του Φώτη Παπουλή χθες κατά την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου του είναι η επαλήθευση του πιο πάνω:

“Η Ομόνοια βγάζει υγεία, έχει οργάνωση, συμβαδίζει με τη δική μου φιλοσοφία και αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που ήθελα να συνεχίσω στην Ομόνοια. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Βλέπω μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Βλέπω ανθρώπους που με περιτριγυρίζουν με αγάπη και σεβασμό. Αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα, να μπω πιο γρήγορα στην ομάδα και να δώσω αυτά που περιμένουν από μένα”.

Μέσα σε τρεις γραμμές αποτυπώνεται επ΄ακριβώς το μυστικό της πολύ πετυχημένης φετινής πορείας αλλά και το πως προδιαγράφεται το μέλλον. Ευχόμαστε αυτή η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην είναι η παρένθεση, αλλά να είναι η μεγάλη αλλαγή που θα αναγεννήσει τη βασίλισσα της Κύπρου.

 

Αρχειο