ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόδειξη λαθών μέσω βίντεο στον καθένα ξεχωριστά

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αγνοεί νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές σίγουρα προβλημάτισε αρκετά το τεχνικό μας επιτελείο που χωρίς καμιά αμφιβολία εκμεταλλεύτηκε αυτή τη διακοπή για να ενσκύψει πάνω στο τι φταίει για την αγωνιστική κάμψη που παρατηρήθηκε. Όπως αποκάλυψε ο Τιάγκο στις δηλώσεις του έγινε μελέτη με βίντεο για αυτά τα ματς που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήρε το ζητούμενο.

Όπως είναι ήδη γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ απαρτίζεται από αρκετό επιστημονικό προσωπικό, αναλυτές ποδοσφαίρου κ.α. Η διακοπή δούλεψε ευεργετικά όπως αναλυθούν εκτενώς οι αγώνες που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ και που παρουσίασε αρκετά λάθη τα οποία σημειώθηκαν από  τον προπονητή και τους βοηθούς του και παρουσιάστηκαν στους παίκτες.

Όπως έχουμε αντιληφθεί, τα βίντεο έχουν προβληθεί και στους παίκτες και μάλιστα στον κάθε ένα ξεχωριστά έγινε υπόδειξη των λαθών τους και στην προπόνηση έγινε προσπάθεια διόρθωσης τους.

Είναι σημαντικό για πολλούς λόγους το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Σαλαμίνα, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι πανέτοιμη για το πρόγραμμα φωτιά που έρχεται και να πάρει νίκη ψυχολογίας.

Αρχειο