Home » ΡΟΗ » Ζητείται ελπίς…
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητείται ελπίς…

Κλεμμένος ο τίτλος από το βιβλίο του Αντώνη Σαμαράκη, αλλά ίσως να μην υπάρχει κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στην κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα μας. Δυστυχώς τα τεράστια και ανυπέρβλητα εξωαγωνιστικά προβλήματα, καθώς και οι διαφορές μεταξύ των ανθρώπων που αποτελούν το οικοδόμημα ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν μας αφήνουν όρεξη να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και στο οποίο η ομάδα μας παραπέει.

Ζητείται ελπίς… και δεν ξέρουμε πλέον από που να πιαστούμε! Ήρθε η ώρα να ακουστούν και κάποιες αλήθειες, που αξίζει να ξέρει ο ΛΑΟΣ, ο οποίος περνάει τη μια απογοήτευση μετά την άλλη και δεν ξέρει που να βρει το δικιο του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ακυβέρνητο καράβι. Οι όποιες ελπίδες για “γέφυρες” μεταξύ διοίκησης και σωματείου για την αναθεώρηση της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού, θεωρούμε ότι έχουν εξανεμιστεί και λίγο πολύ η κατάσταση οδηγείται σε επικίνδυνες ατραπούς. Μπορεί το αποτέλεσμα της μη κατάληξης να είναι πως θα ισχύει η νυν συμφωνία, όμως εκείνο που δε θα ισχύει πλέον θα είναι η ίδια θέληση από πλευράς διοίκησης. Πιθανολογούμε πως το αποτέλεσμα αυτού θα είναι μία Διοίκηση που “εκδικητικά” θα κάνει τα μίνιμουμ με βάση τη συμφωνία και όλοι αντιλαμβανόμαστε τι συνεπάγεται αυτό για την ομάδα. Στο πίσω μέρος του μυαλού βέβαια, είναι και το σενάριο να μην αντέξουν σε αυτή τη πίεση, που όσο πάει θα γίνεται και εντονότερη από το ΛΑΟ, και ο κ. Παπασταύρου να εκδηλώσει επιθυμία αποχώρησης, πάντα με βάση το τι ορίζει η νυν συμφωνία. Εκεί το πράγμα αρχίζει να γίνεται επίσης περίπλοκο, καθώς θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα, το σωματείο να πάρει τεράστιες αποφάσεις που θα πρέπει να τύχουν και έγκρισης από Γενική Συνέλευση. Έχει το σωματείο τη δυνατότητα να αναλάβει το ποδοσφαιρικό, είτε οικονομικά, είτε διοικητικά; Αν όχι, μπορεί το σωματείο να βρει σε τόσο μικρό διάστημα διάδοχη κατάσταση αξιόλογου και έμπιστου επενδυτή; Σίγουρα ο κ. Παπασταύρου αν αποφασίσει ότι θέλει να αποχωρήσει, δε θα το κάνει χωρίς να έχει έτοιμη και την εναλλακτική επιλογή επενδυτή για πώληση από την πλευρά του.

Δυστυχώς το αγωνιστικό, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα από ΟΛΟΥΣ τους υπεύθυνους, ότι και να λέγεται δημόσια. Ο κόσμος έχει φλομοθεί στο ψέμα και στις κούφιες υποσχέσεις, προκειμένου να ωραιοποιηθεί μια σάπια κατάσταση, με εύηχα οικονομικά νούμερα μεταγραφών, με λόγια μεταμέλειας και επιθυμίας αλλαγής μοντέλου και επαναφοράς του Τεχνικού Διευθυντή, επώνυμου επίσης από Γερμανία κ.α. Το πιο πάνω παρασκήνιο διαπραγμάτευσης όμως, επηρεάζει τα πάντα, τις μεταγραφές, τις αποφάσεις για προπονητή, τη μη επιτήρηση της κατάστασης στο “Πούλλος” και πολλά άλλα. Η εσωστρέφεια έχει σκεπάσει με μαύρο πέπλο τα πάντα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ζητείται ελπίς! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βαδίσει στην επόμενη ημέρα αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ξημερώσει επιτέλους  αυτό το μαύρο σκοτάδι που έχει καλύψει τα πάντα εδώ και 1 χρόνο σχεδόν και εμείς ψάχναμε αλλού τις αιτίες της αγωνιστικής κατηφόρας και των παράξενων έως και αδιανόητων αποφάσεων επί του ποδοσφαιρικού. Δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες με παραδείγματα επί της παρούσης αλλά αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Αρχειο